אבקת החלבון SCITEC NUTRITION
אבקת החלבון zero crab fat iso best – הנה אבקת החלבון בעלת אחוז החלבון בין הגבוהות ביותר בעולם 92%!
אבקת החלבונים של סייתק נוטרישן הינה: ללא פחמימות, ללא סוכר, 0% שומן.
כל מנת חלבון מכילה 20 גרם חלבון טהור ומבודד!
אבקת חלבון מבית Scitec Nutrion – ענקית יצרני הפורמולות בעולם, בעלת המעבדות המשוכללות ביותר.
אבקת חלבון zero crab fat iso best – בטעם וניל חזק – מאפשרת לך להגיע להישגים!
באופן טבעי באבקות יכולות להיות מיובשות במעבדה וכתוצאה מתביעת ריכוז חלבון שהוא גבוה יותר מ- 5% ממה שהוא הוא למעשה ( "As Is" ) בחיים אמיתיים. עם זאת, במוצר זירו או אפס סוכר / אפס השומן לבודד החלבון מי גבינה הוא בריכוז של מעל ל- 90% כפי שהוא, ולכן אנו יכולים לתת לך נוסחא של שייק חלבונים מוגמרת שהיא חלבון כ- 90% !
בנוסף, יש ISOGREAT אפס שומן ואפס פחמימות (סוכרים), כלומר שאין לאבקת החלבון לקטוז (סוכר חלב) או כולסטרול.
אבקת חלבון מבודד באיכות גבוהה מאוד של חלבון מי גבינה – מעובד באמצעות לחץ נמוך ושילוב בטמפרטורה נמוכה של הזרימה הנגדית אולטרה וטכניקות Microfiltration – מספק את כל חומצות אמינו חיוניות וסינון-עדין (microfractions) של חלבון הפעיל ביולוגי כולל לקטואלבומין (lactoglobulin) בטא-לקטואלבומין (lactalbumin) אלפא אלבומין הסרום, אימונוגלובולין G , לקטופריןו וגליקומקרופפטידים (glycomacropeptide). חלבון תזונתי תורם לצמיחה והתחזוקה של מסת שריר, ולתחזוקה של עצמות נורמליות.
* הצהרות אלה הוכחו מדעיתואושרו על ידיהרשות האירופית לבטיחות מזון. !
משקל האבקה 900 גרם.
עובדות תזונתיות אודות אבקת החלבונים
גודל מנה: -22 גר (3/4 סקופ)
הסכום למנה% RDA * הסכום למנה% RDA *
קלוריות 85 סה"כ פחמימות 0 גרם †
קלוריות מסוכרי 0 שומן 0 g †
† גרם סה"כ שומן 0 גרם סיבים תזונתיים † 0
† 20 גרם חלבון † 0 גרם שומן רווי
כולסטרול נתרן † 0 מ"ג 55 מ"ג †
אשלגן 88 † מ"ג
*% RDA: אחוז מהקצבה היומית מומלצת.
† RDA לא הוקם באיחוד האירופי.
פרופיל חומצת אמינו אופייני (% מחלבון):
L-אלאנין 5.0 L-ליזין * 9.6
L-ארגינין 2.1 L-מתיונין * 2.2
L-חומצה אספרטית 11.0 L-פנילאלנין * 3.0
L-ציסטאין 2.2 L-פרולין 5.5
L-חומצה גלוטמית 18.1 L-סרין 4.6
גליצין 1.4 L-תראונין * 6.7
L-היסטידין * 1.7 L-טריפטופן * 1.4
L-איזולאוקין * 6.4 L-טירוזין 2.6
L-לאוצין * 10.6 L-valine * 5.9
* חומצות אמינו חיוניות
חלבון מי גבינה: מרכיבים של המוצר: וטעמים
ונילה : בודד CFM חלבון מי גבינה ( מעובד באמצעותלחץ נמוךושילוב בטמפרטורה נמוך של הזרימה הנגדית אולטרה וטכניקות Microfiltration מתן microfractions חלבון הפעיל ביולוגי כולל lactoglobulin בטא , lactalbumin אלפא, אלבומין בסרום שור , אימונוגלובולין G , לקטופריןוglycomacropeptide ) , L- גלוטמין , L- ארגינין, Acesulfame – K, סוכרלוז, חומרי טעם טבעייםומלאכותיים (וניל) .
פטל : בודד CFM חלבון מי גבינה ( מעובד באמצעותלחץ נמוךושילוב בטמפרטורה נמוך של הזרימה הנגדית אולטרה וטכניקות Microfiltration מתן microfractions חלבון הפעיל ביולוגי כולל lactoglobulin בטא , lactalbumin אלפא, אלבומין בסרום שור , אימונוגלובולין G , לקטופריןוglycomacropeptide ) , L- גלוטמין , L- ארגינין, חומצת לימון, Acesulfame – K, סוכרלוז, טבעיוטעם מלאכותי ( פטל ) , צביעה ( ponceau ** ) .
קפוצ'ינו : בודד CFM חלבון מי גבינה ( מעובד באמצעותלחץ נמוךושילוב בטמפרטורה נמוך של הזרימה הנגדית אולטרה וטכניקות Microfiltration מתן microfractions חלבון הפעיל ביולוגי כולל lactoglobulin בטא , lactalbumin אלפא, אלבומין בסרום שור , אימונוגלובולין G , לקטופריןוglycomacropeptide ) , L- גלוטמין , L- ארגינין, Acesulfame – K, סוכרלוז, חומרי טעם טבעייםומלאכותיים ( קפוצ'ינו ) , צביעה ( maltbrown ) .
אורנג' קרם : בודד חלבון מי גבינה CFM ( מעובד באמצעותלחץ נמוךוטמפרטורה נמוכה שילוב של טכניקות זרימה נגדית אולטרהוMicrofiltration מתן microfractions חלבון הפעיל ביולוגי כולל lactoglobulin בטא , lactalbumin אלפא, אלבומין בסרום שור , אימונוגלובולין G , לקטופריןוglycomacropeptide ) , L -גלוטמין , L- ארגינין, ממתיקים מלאכותיים ( Acesulfame – K, סוכרלוז ) , תבלין ( כתום) , צביעה ( שקיעה צהובה ** ) .
וניל מאוד ברי : בודד חלבון מי גבינה CFM ( מעובד באמצעותלחץ נמוךוטמפרטורה נמוכה combinationof טכניקות זרימה נגדית אולטרהוMicrofiltration מתן microfractions חלבון הפעיל ביולוגי כולל lactoglobulin בטא , lactalbumin אלפא, אלבומין בסרום שור , אימונוגלובולין G , לקטופריןוglycomacropeptide ) , L -גלוטמין , L- ארגינין, Acesulfame – K, סוכרלוז, חומרי טעם טבעייםומלאכותיים ( קרם וניל, פטל, פרותי יער ) , צביעה ( carmiosine ** , כחול).
תות שדה: בודד CFM חלבון מי גבינה ( מעובד באמצעותלחץ נמוךושילוב בטמפרטורה נמוך של הזרימה הנגדית אולטרה וטכניקות Microfiltration מתן microfractions חלבון הפעיל ביולוגי כולל lactoglobulin בטא , lactalbumin אלפא, אלבומין בסרום שור , אימונוגלובולין G , לקטופריןוglycomacropeptide ) , L- גלוטמין , L- ארגינין, Acesulfame – K, סוכרלוז, חומרי טעם טבעייםומלאכותיים ( תות שדה ) , צביעה (אדום).